Wednesday, August 31, 2011

toorjuustu-vahukoorekook ploomidega

                                                                                 põhi
                                                                 täidis
VAJA LÄHEB:
Põhi

14 Digestive küpsist
80 gr võid või 3-4spl vahtrasiirupit (vahtrasiirup annab väga hea kõrvalmaitse, sel juhul võib põhjale lisada ka peeneks hakitud pekaanpähkleid, kreekapähkel natuke liiga mõru minu arvates)

TÄIDIS:

400gr Farmi köögikoort
pakk vahukoort
1,5 tl vanillisuhkurt
1,5 spl suhkurt
KATE:
ploome
soovi korral suhkrut või tuhksuhkrut või vanillsuhkrut
TEE NII:
purusta küpsised saumikseriga, sulata või ja sega ühtlaseks massiks. määri põhi küpsetuspaberile laiali.
sega toasoe toorjuust vahukoorega, lisa vanillisuhkur ja suhkur. Väga oluline on, et toorjuust oleks toasoe. samuti ei soovita kasutada väherasvaseid toorjuuste, need rikuvad koogi välimuse. Vahukoor ei tohi ka liiga vahustatud olla. vala segu põhjale, mätsi laiali ja pane külmikusse seisma 5-12 tunniks. eemalda ploomidelt kivid, kui tegu eriti hapude ploomidega, võib soovi korral lisada neil natuke suhkrut või siis hiljem kui ploomid juba koogile pandud, peale raputada tuhksuhkrut.

No comments:

Post a Comment