VAJA LÄHEB: (2 keskmise suurusega või 1 suurem tort)
1 kivideta kirsikompott
1 väike pakk hapukoort 20%
1 pakk vahukoort
12 Digestive küpsist
1 tl mooniseemneid
2 tl suhkrut
40g hakitud piimashokolaadi
TEE NII:
murra küpsised kolmeks või neljaks ja aseta 5 küpsise jagu tükke suuremale taldrikule. sega omavahel hapukoor, mooniseemned, shokolaaditükid ja suhkur. mätsi 1 keskmise paksusega hapukoorekiht küpsistele, seejärel kiht kirsikompotist, siis jälle küpsisetükid, siis kiht vahukoort, kirsid, küpsised ja nii tuleb kokku 4 kihti. kõige peale aseta veel viimased kirsid ja allesjäänud hapukooresegu ja vahukoort. pane külmikusse seisma 6-24 tunniks. serveeri.
No comments:
Post a Comment