Tuesday, November 1, 2011

kohupiima-toorjuustu-kirsikook

retsepti leidsin siit, mõned muudatused tegin ka.

VAJA LÄHEB:
15 Digestive küpsist
100g võid
100g pruuni suhkrut
2 sl jahu
2 muna
250g vanillimaitselist kohupiimapastat
400g Farmi köögikoort
1 kivideta kirsikompott
TEE NII:
kuumuta ahi 160 kraadini.
purusta küpsised blenderis, sega hulka sulavõi. Võta lahtikäiv koogivorm, vooderda küpsetuspaberiga. mätsi küpsisepuru segu vormi põhjale. Sega ühtlaseks massiks toorjuust, kohupiim ja pruun suhkur. Lisa munad, jahu ja klopi ühtlaseks. Vala saadud segu vormi ja küpseta umbes tund aega, kuni ääred hakkavad kergelt pruunistuma. Lase koogil jahtuda ja lisa peale kirsikompott. serveeri.

No comments:

Post a Comment