Thursday, September 1, 2011

mahlane tomat, maitsev krevett, krõbisev jääsalat, alati parim parmesan, KASTE.


VAJA LÄHEB: (kahele)
16 kodumaist kirsstomatit
pott jääsalatit
200gr külmutatud koorimata krevette
50gr parmesani laaste (mina kasutan viimasel ajal Forte parmesani)
3sl seda minu kastet :))
soola, pipart, suhkrut
virgin oliivõli
1sl hapukoort

TEE NII:
sulata ja koori krevetid.
pese, poolita kirsstomatid, maitsesta soola-pipraga, lao peale 20g parmesani laaste, nirista üle oliivõliga. pane külmikusse seisma. samal ajal haki jääsalat suurde kaussi, lisa hapukoor, minu kaste, soola ja suhkrut, sega. aseta taldrikute ühele poolele kirsstomatisalat, teisele poolele jääsalat, keskele krevetid. serveeri värske ciabattaga.

No comments:

Post a Comment