Saturday, October 22, 2011

kiire "Rullvõileib" viineriga


Kuidagi teisiti seda nimetada ei oska...võileivapirukas? :)) Viineri asemel võib muidugi kasutada igasugu muid tooraineid, sest ega viinerist hullemat asja ei leia anyway...vahel lihtsalt tuleb tahtmine süüa midagi täiesti...kuidas seda nüüd öelda..rämpsu :)) viiner sobib ideaalselt
VAJA LÄHEB: (4 rullvõileiba)
4 suurt röstsaiaviilu
ca 1 sl hellmann´s majoneesi
ca 2 tl felix täistera sinepit
värskelt hakitud tilli
4 imeõhukest viilu juustu
6 vinku viinerit

TEE NII:
eemalda röstsaiaviiludelt ääred ja rulli viilud võimalikult õhukeseks. määri peale majoneesi-sinepi-värske tillisegu, lisa juustutükid. lõika viineritele vaod sisse, igale saiale läheb ca 1,3 viinerit. aseta viiner saia äärele ja rulli ettevaatlikult kokku. mässi kilesse ja aseta külmikusse ca 2ks kuni 6ks tunniks. võib süüa külmalt või siis küpsetada ahjus ca 200 kraadi juures ca 6-9min. sellisel juhul võib peale veel juustuviile asetada.

No comments:

Post a Comment