võileivatorti meie kodus just väga ei armastata, samas sobiks just see retsept ideaalselt tordi põhjaks...minu arust vähemalt :) mõtlesin, et teen siis midagi muud. lasin blenderis mõned finn crisp näkileivad sodiks, lisaks paar TUC küpsist, segasin sooja või-hapukoore-majoneesi seguga ühtlaseks massiks, lisaks pisut aroomisoola ja mätsisin ristkülikukujuliseks batooniks. külmikusse seisma 5 tunniks vähemalt.
soolane küpsis hiidkrevetisabaga
vaja läheb:
4 finn crisp näkileiba
2 tuc paprikamaitselit küpsist
15gr võid
2 spl hapukoort
1 spl vedelat majoneesi
aroomisoola maitsestamiseks
krevettide jaoks:
5 külmutatud hiidkrevetisaba
thai kalakastet või Felix mee-sinepikastet
väike peotäis röstitud seedermänniseemneid
peale paksu majoneesi
tee nii:
purusta blenderis näkileivad ja küpsised, sega sulavõiga, lisa hapukoor, majonees ja soovikorral aroomisoola. mätsi saadud segu taldrikule ja jäta ööpäevaks külmikusse tahenema. Järgmisel päeval lõika tahenenud segust soovipärased viilud. Sulata hiidkrevetisabad, nirista peale thai kalakastet või Felix´i mee-sinepikastet. Aseta krevetid küpsiseviiludele, sinna peale törts paksu majoneesi ning röstitud seedermänniseemneid.
No comments:
Post a Comment