VAJA LÄHEB: (ühele)
suur peotäis (ca 40g) värskeid beebispinatilehti
1 keskmine tomat
ca 50g marineeritud punapeediviile
20g mozzarella juustu
25g parmesani juustu
60 g külmutatud koorimata krevette
1,5 tl head oliivõli
soola, pipart
1,5 tl maitsestamata jogurtit või hapukoort
1 sl hellmann´s REAL majoneesi
TEE NII:
pane krevetid toatemperatuuril sulama(võtab ca 2 tundi)
viiluta tomat, aseta viilud taldikule, lisa soola, pipart, oliivõli. pane külmikusse ca 20 minutiks.
blanšeeri spinatilehed (aseta spinatilehed 1minutiks keevasse vette, seejärel lase külma vee alt läbi-kõige lihtsam variant on spinatilehed pundi kaupa sõelaga potist välja võtta ja siis kohe külma vett peale valada, nõrutada veest ja taldrikule asetada). aseta nõrutatud spinatilehed taldrikule, lisa eelnevalt maitsestatud tomativiilud, seejärel peediviilud. VAJADUSEL maitsesta väga vähese soola-pipraga (tomatile varem lisatud sool-pipar-oliivõli annab piisavalt maitset), lisa maitsestamata jogurt, majonees, sega võimalikult õrnalt läbi.lisa krevetid, rebi peale mozzarella juust ja parmesani juustu viilakad. soovi korral lisa veel oliivõli, pipart, parmesani juustu. serveeri
No comments:
Post a Comment