Wednesday, September 7, 2011
roheline salat krevettide ja tofuga
VAJA LÄHEB: (ühele)
suur peotäis jääsalatit
suur peotäis meelepärast salatit (mina kasutasin beebispinatit, rukolat, tammelehesalatit)
1 sl hapukoort
0,5 sl paksemat majoneesi
0,5-1sl oliivõli
soola, sidrunipipart, pisut suhkrut
ca 50g tofu juustu (mina kasutasin tofujuustu tilli ja peterselliga)
6-7 krevetti või 4-5 hiidkrevetisaba
parmesani juustu laaste
TEE NII:
pane krevetid või hiidkrevetisabad hommikul külmikusse sulama, kui on kiire, siis saab ka mikrouunis "defrost" abil sulatatud, kuid sellisel juhul kaotavad krevetid oma maitset. vajadusel pese ja nõruta salatimaterjal, lõika tofujuust kuubikuteks (ca 1cm laiusteks) ja prae rohkes õlis kuni nad on pruunistunud-ca 2-3 min. lao taldrikule salatimaterjal, raputa peale maitseained, lisa hapukoor, majonees, sega läbi, peale tofu juust, parmesani juustu viilud, krevetid ja kõige peale nirista head oliivõli. serveeri :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment