Friday, September 23, 2011

soe köögiviljasalat singi ja juustuga


VAJA LÄHEB: (ühele)
ca 250g köögivilju: rohelisi aedube, suvikõrvitsat, porgandit, lillkapsast.
soola, sidrunipipart
ca 40g parmesani või emmentaleri juustu
ca 50g toorsinki
1,5sl head oliivõli
1 tl hakitud värsket tilli
1 tl hakitud värsket peterselli
võib lisada ka merevaiku või muud sulatatud juustu
TEE NII:
pese köögiviljad. lõika porgand ca 2 cm laiusteks juppideks, jaga lillkapsas õisikuteks, lõika aedubadel otsad maha, viiluta suvikõrvitsast ca 1 cm paksused viilud ja siis lõika need omakorda pooleks. Aseta keevasse soolaga maitsestatud vette kõigepealt porgandid, keeda ca 5min, seejärel lisa lillkapsaõisikud ja suvikõrvits, keeda veel 2 min ja kõige lõpus lisa aedoad, keeda 3 min, lisa hakitud till ja petersell. tõsta köögiviljad kaussi, maitsesta soola, sidrunipipraga, lisa juust ja sink, nirista üle oliivõliga. serveeri heleda ciabattaga.

No comments:

Post a Comment