Friday, September 2, 2011

Toorsingi-parmesani juustu pizza lehttaigna põhjal

VAJA LÄHEB: (1 suur ahjuplaadisuurune pizza)

350gr  lehttaigent
ca 2 dl tomati-basiiliku pastakastet
50 gr emmentaleri juustu või muud tugevama maitselist juustu
50gr parmesani juustu
150 gr toorsinki
1 väike purk ananassikompotti
1 keskmine paprika
50gr mozzarella juustu

TEE NII:

rulli lehttaignast imeõhuke põhi. Kui taigen käte külge kipub kleepuma, tee käed märjaks. Pudista küpsetuspaberile pisut jahu -siis ei jää taigen sinna kinni. Aseta taigna lapp küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.  Määri lehttaignale tomati-basiilikupastat, lao peale toorsingiviilud, hakitud ananassiviilud,  paprika kuubikud, emmentaleri juust, parmesan ja vahele mozzarellat. Vahepeal pane ahi sooja 200 kraadi peale. Küpseta ahju allosas ca 20 min.

No comments:

Post a Comment