VAJA LÄHEB: (1 suur ahjuplaadisuurune pizza)
350gr lehttaigent
ca 2 dl tomati-basiiliku pastakastet
50 gr emmentaleri juustu või muud tugevama maitselist juustu
50gr parmesani juustu
150 gr toorsinki
1 väike purk ananassikompotti
1 keskmine paprika
50gr mozzarella juustu
TEE NII:
rulli lehttaignast imeõhuke põhi. Kui taigen käte külge kipub kleepuma, tee käed märjaks. Pudista küpsetuspaberile pisut jahu -siis ei jää taigen sinna kinni. Aseta taigna lapp küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri lehttaignale tomati-basiilikupastat, lao peale toorsingiviilud, hakitud ananassiviilud, paprika kuubikud, emmentaleri juust, parmesan ja vahele mozzarellat. Vahepeal pane ahi sooja 200 kraadi peale. Küpseta ahju allosas ca 20 min.
No comments:
Post a Comment