Saturday, September 24, 2011
soe võileib kitsejuustu ja rukolaga
VAJA LÄHEB: (ühele)
1 viil ciabattat või rukkikuklit
suur peotäis rukolat
1 viil suitsujuustu
2 viilu toorsinki
1 viil kitsejuustu
1 sl hellmanns majoneesi
KASTME JAOKS:
1,5 sl oliivõli
0,5 tl mett
1 tl Dijon täisterasinepit
0,25tl balsamicot
0,25 tl punase veini äädikat
0,5 tl sidrunimahla
TEE NII:
blanšeeri rukola. sega kokku kastmeained. võta ciabatta viil, nirista peale kastet, sinna peale suitsujuust ja toorsink. lisa blanšeeritud rukolale majonees, sega läbi ja aseta ciabattale, sinna peale pool viilu suitsujuustu. tõsta kõige peale kitsejuusturatas, sinna peale kastet. küpseta 200 kraadises ahjus ca 5-8min. serveeri kohe
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment