Saturday, June 4, 2011

imemaitsvad kapsarullid!!


Õiget retsepti nende jaoks ei leidnud ma mitte kusagilt...no tee mis tahad, polnud see, mis vaja! Ühesõnaga panin retsepti ise kokku ja tulemus oli väga hea. Järgmine kord teen topeltkoguse..

                                  

vaja läheb: (jagub 4 le)
550 gr kapsapea
440 gr hakkliha
1 keskmine paprika
1 sibul
näpuotsaga tilli ja suhkrut
soola, pipart, aroomisoola
soovi korral 1-1,5 tl Grill Club "French Picnic" (sellisel juhul suhkrut pole vaja, sest sisaldab piisavalt maitsetugevdajaid)
juurde pakkusin : värsket kartulit tilli ning hapukoorega, värsket kurki

Tee nii:

1. Haki sibul, paprika ja prae see koos hakklihaga pannil läbi. Maitsesta soola, pipra, aroomisoola , tilli ja vähese suhkruga. 
(või lisa suhkru asemel ülalmainitud kastet, sellisel juhul lisa kaste esimesena, seejärel alles soola, pipart jne...muidu tuleb liiga kange)
2. Eemalda kapsalt ettevaatlikult lehed ja lase neil mõni minut soolvees keeda, nii et lehed muutuvad pehmemaks.
3. Laota pehmed kapsalehed lauale ja lase neil veidi jahtuda. lõika paksem juureosa lehtedelt ära.
4. Aseta igale lehele paar lusikatäit hakklihasegu. Murra rull kokku. vajadusel (mina tegin nii) keera rullile peale veel üks väikesem kapsaleht.
5. Kuumuta pannil või ja pruunista kapsarullid kergelt mõlemalt poolt pruuniks.
6. Aseta pruunistunud kapsarullid vormi. Küpseta 180 kraadises ahjus 20min.


No comments:

Post a Comment