Friday, June 17, 2011

kamavaht värske maasika toormoosiga

suvi on põhimõtteliselt käes, ilmad soojad, tahaks midagi kerget, värsket, maitsvat :)
retsepti leidsin toidutarest, kohandasin natuke ka muidugi...
                                              kamavaht värske maasika toormoosiga



 VAJA LÄHEB:
400 gr maitsestamata kohupiima
1 pk vahukoort
1,5 spl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
1,5 dl kamajahu
300 gr maasikaid
maitse järgi suhkrut või mett
TEE NII:
vahusta koor suhkru ja vanillisuhkruga. Sega hulka omavahel eelnevalt kokku segatud kohupiim ja kamajahu. pane külmikusse tahenema ca 25 min. Purusta blenderis maasikad, lisa suhkur. kui kamavaht on tahenenud, lisa toormoosi ja serveeri :)

2 comments:

  1. Tahaks seda KOHE praegu saada!!! Tundub ülihea!

    ReplyDelete
  2. seda on imelihtne teha ju :) proovi järgi:)

    ReplyDelete