VAJA LÄHEB:
1 OSA
1 Rooma salatipea
parmesani juustu
1 ciabatta
1 värske tomat
10 päikesekuivatatud tomativiilu
kastme jaoks:
2spl majoneesi (hellmanns)
1-1,5 tl Dijon sinepit
ca 1 spl sidrunimahla
3-5 ansoovisefileed
1 küüslauguküüs
0,5 tl Worchesteri kastet
4 spl oliivõli
parmesanijuustu ca 50gr
pipart
2 OSA
2 nektariini (mitte üleküpsenud)
150gr kanafileeribasi (kasutasin Tallegg röstitud kanafileeribasi)
ca 30gr parmesani laaste
kastme jaoks:
2 spl Dijon sinepit
1 tl mett
1 tl mädarõigast
2 spl oliivõli
sidrunipipart
KÕIGEPEALT VALMISTA 1 OSA :
rebi salati lehed taldrikule, kastme jaoks purusta saumikseris kõik ained peale oliivõli ja pipra, oliivõli lisa osade kaupa, kui muud koostisosad juba ilusti ühtlaseks mikserdatud. Nirista kaste salatile, lisa tomativiilud, parmesani juustu.
NÜÜD VALMISTA 2 OSA:
viiluta nektariinid, aseta peale kanafileeribad, juust, sega kastmeained hoolikalt läbi. (oliivõli lisa osade kaupa)
nirista kaste peale. aseta kogu nektariini-kanasalatiosa roomasalatiosa peale ja serveeri ciabattaga.
No comments:
Post a Comment