Saturday, July 2, 2011

parmesani-vaarikatoormoosi bruchetta

algse idee sain Ragne blogist...idee juustust ja moosist koos tundus äärmiselt intrigeeriv :) vaarikaid ostsin täna turult hoopis teisel eesmärgil, aga sellest juba järgmises postituses...ühesõnaga hapukas moos, parmesani juust, paari päeva vanune ahjusaiapoolik?? proovida ju võib :) ja kusjuures esimest korda isegi mees oli nõus proovima soolane-magus segamini kooslust :D ja ei kobisenud ka mitte :) juustu oleks natuke võinud rohkem olla minu arust...ja pildi kvaliteet on muidugi äärmiselt kehv..tegin selle telefoniga, hoides bruchettat ühes käes ja telefoni teises :D vähemalt sain pildi tehtud... ühesõnaga siin siis retsept:

VAJA LÄHEB:
mõned viilud 1-3 päeva vanust leiba, ciabattat, ahjusaia või sepikut...
virgin oliivõli saiale niristamiseks
värskeid vaarikaid (ca 3 vaarikat 1 bruchetta kohta)
suhkrut
parmesani juustu või muud tugevamaitselt laabijuustu (vist ca 5-8gr bruchetta kohta)
tilli
võib lisada ka parma sinki
TEE NII:
viiluta sai, nirista igale viilule oliivõli, sega kokku purustatud vaarikad ja suhkur, haki juust. lisa igale bruchettale vaarika-juustusegu, peale tilli. küpseta 165 kraadises ahjus kuni juust sulanud. serveeri soojalt.

No comments:

Post a Comment