Monday, August 8, 2011

kartulipuder...kartulipudru...ei ikka kartulipuder? Oluline see, et ikka klassikaline.

värske kodumaine kartul on muidugi imehea ka niisama tilli ja võiga. Vaheldust on ka vaja...Seega mõtlesin, et kuritarvitan värskeid kartuleid ja teen kartuliputru :) seda kõige tavalisemat..


VAJA LÄHEB:
kartuleid (mina tegin 300gr)
2,5- 3 spl kohvikoort (10%) võib kasutada ka rõõska koort, minul seda hetkel kapis polnud lihtsalt
3 tl hakitud sibulat, võib lisada ka küüslauku
võid, soola,vajadusel sidrunipipart või paprikapulbrit

TEE NII:
keeda kartulid pehmeks, suru suuremas kausis pudruks ( võib ka kannmikseris teha), lisa kohvikoor-rõõsk koor,peeneks hakitud sibul-küüslauk, mikserda, lisa maitse järgi soola, pipart. naudi!

No comments:

Post a Comment