Friday, August 5, 2011

päikesekuivatatud ja - värske tomati salsa Bruchettale.

 Oi kuidas ma ootan seda aega, mil omal kodus grillahi, aias suitsuahi jne jne :) seniks aga ajab läbi ka niisama ehk siis osa kaupa tuleb osta poest...

VAJA LÄHEB: (7 väiksemat kuni 5 suuremat bruchettat)
1 keskmine tomat
8-10 päikesekuivatatud tomatit (kodutehtud parimad, kui pole, sobib ka poevariant)
soola, pipart, päikesekuivatatud tomatiõli,  basiilikut (minul hetkel polnud, samas päikesekuivatatud tomatid sisaldasid ise piisavalt basiilikut)
TEE NII:
haki värske tomat ca 1cm suurusteks kuubikuteks, siis haki päikesekuivatatud tomatid ca 0,5cm suurusteks tükkideks. võta kauss, lisa värske tomat,soola ja pipart (palju pole vaja) ja siis päikesekuivatatud tomati tükid. sega hoolikalt, vala peale pisut õli päikesekuivatatud tomatite purgist ja sega läbi. lase külmikus vähemalt 30min. seista. serveeri bruchettal või niisama liha kõrvale.

No comments:

Post a Comment