Monday, August 22, 2011

lõhe carpaccio


VAJA LÄHEB:
värsket lõhe-või forellifileed
extra virgin oliivõli
värskelt pressitud sidrunimahla
soola
sidrunipipart
peeneks hakitud punast sibulat
peale riivitud parmesani juustu, hakitud punast sibulat
soovi korral peotäis blanšeeritud rucolat või tammesalatit, võib lisada ka hakitud maasikaid.

TEE NII:
lõika lõhefileest imeõhukesed viilakad (lihtsam lõigata, kui kala enne ca 20minutiks sügavkülma panna), lisa soola, sidrunipipart. sega omavahel oliivõli ja pressitud sidrunimahl, nirista kalale, lisa peeneks hakitud punase sibula tükid,hoia külmikus ca 25min, enne serveerimist lisa parmesani viilakad. Võib lisada ka blanšeeritud rucolat või tammelehesalatit. selleks lase vesi potis keema, lisa soola ja peotäis salatit, kuumuta 1 min, seejärel lase salatilehed sõelal või kausis külma veel alt läbi, nirista peale oliivõli, pisut sidrunipipart, serveeri.

No comments:

Post a Comment