Sunday, August 21, 2011

toorjuustukook kirssidega

Põhi
14 Digestive küpsist
75 gr võid

Kate
400gr Farmi köögikoort
pakk vahukoort
1,5 tl vanillisuhkurt
1,5 spl suhkurt
murelikompott

purusta küpsised saumikseriga, sulata või ja sega ühtlaseks massiks. mätsi fooliumiga vooderdatud koogivormipõhjal.
sega toasoe toorjuust vahukoorega, lisa vanillisuhkur ja suhkur. Väga oluline on, et toorjuust oleks toasoe. samuti ei soovita kasutada väherasvaseid toorjuuste, need rikuvad koogi välimuse. Vahukoor ei tohi ka liiga vahustatud olla. vala segu põhjale, mätsi laiali ja pane külmikusse seisma. Üleöö peaks seisma, siis tuleb õige maitse ja siis hommikul lao peale kirsid ja hakka sööma:)

No comments:

Post a Comment